Log in om punten te verdienen.

Panasonic

Panasonic Zonnepanelen

Met tientallen jaren expertise en ervaring is Panasonic Solar een pionier en leider in technologie met een uniek trackrecord als het aankomt op betrouwbaarheid. Het bewijs van de betrouwbaarheid van Panasonic zonnepanelen? Bij aanschaf is 25 jaar productgarantie standaard.

Sinds 1975 produceert Panasonic zonnepanelen. Toen nam het de productie van zonnepanelen over van Sanyo. Sinds dat moment produceert Panasonic technische hoogwaardige zonnepanelen die in diverse opzichten tot de beste behoren.

 

Hoog rendement zonnepanelen van Panasonic

De HIT panelen van Panasonic zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten voor een optimaal rendement op ieder dak. Kies voor een slim (N250), compact (N300) of powerful (N325/N330) model voor meer flexibiliteit en installatiegemak. Alle HIT zonnepanelen zijn voorzien van de heterojunctietechnologie wat zorgt voor hoge rendementsniveaus en uitstekende prestaties bij hoge temperaturen. Zonnepanelen van Panasonic staan bekend om hun hoge rendement. Qua opbrengst per vierkante meter horen zij tot de beste van de markt.

Ideaal voor kleinere daken

Vanwege hun hoge rendement per paneel zijn Panasonic zonnepanelen zeer geschikt voor projecten waarbij het meeste uit een klein oppervlak gehaald moeten worden. De energie-opbrenst van een Panasonic zonnepaneel per m2 ligt tot enkele tientallen procenten hoger dan bij andere gangbare zonnepanelen.