Log in om punten te verdienen.

Jinko Solar

JinkoSolar (NYSE: JKS) is een wereldleider in de zonne-industrie. JinkoSolar distribueert haar zonne-energie producten en verkoopt haar oplossingen en diensten aan een gediversifieerd internationale, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen. JinkoSolar heeft een verticaal geïntegreerde solar productwaardeketen opgebouwd, waarbij de geïntegreerde jaarlijkse capaciteit 5 GW voor zonnecellen en 9 GW zonnemodules, heeft per 30 juni, 2018
Het hele productieproces wordt nauwlettend gevolgd. UL-gecertificeerd testlaboratorium. Het testen van producten in extreme omstandigheden, Zoutmist of in een agrarische ammoniak gehuld atmosfeer.

Er wordt verwacht dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit is de reden waarom JinkoSolar een van de hoogste industriële normen voor het ontwerp onderhoudt, de prestaties en het vakmanschap van de zonne-producten aan een betrouwbare energievoorziening van de PV-installatie veilig te stellen voor meer dan 25 jaar.
JinkoSolar-panelen met de beste en gegarandeerde capaciteit en prestaties in de echte wereld.

Over de producten

- JinkoSolar-panelen presteren beter bij hoge temperaturen en hogere luchtvochtigheid dan andere dankzij hun PID-vrije functies.
- JinkoSolar panel beter te presteren dan in ruwe natuur staat Inclusief frequent tyfoon, aardbeving, sneeuw en wind, kust-omgeving, ammoniak gehuld boerderij enz. Als gevolg van zijn superieuren mechanische en een chemische belasting resistente eigenschappen.
- JinkoSolar-panelen genereren meer elektriciteit in de vroege ochtend, laat op de dag en op bewolkte dagen van de geavanceerde zonnepaneel- en celtechnologie.
- Blootstelling aan zonlicht zorgt voor een betrouwbare output in de loop van de tijd.