Gemakkelijk te installeren. Uitstekende support. Eenvoudig te gebruiken. 10 jaar garantie. Betrouwbaar en naadloos te integreren in commerciële en residentiële PV-installaties. Maak kennis met de slimme en innovatieve zonne-energie oplossingen van ZCS Azzurro. Het volledige productportfolio is verkrijgbaar via ESTG.

ZCS Azzurro Slimme oplossingen voor zonne-energiesystemen

Klein, robuust, gemakkelijk te installeren. Innovatief. Europese software. Standaard 10 jaar garantie en een uitstekende support. Dat zijn de kenmerken van de ZCS Azzurro omvormers en energieopslagsystemen. De Azzurro oplossingen zijn ontwikkeld om de opbrengst en verbruik van zonne-energie te optimaliseren. Zo beschikken de Azzurro omvormers standaard over 2 MPPT trackers; met als voordeel maximalisering van de opbrengst. En beschikken de energieopslagsystemen over een kern stroomsensor en AC-aansluiting; hierdoor zijn de energieopslagsystemen geschikt voor alle type omvormers en eenvoudig inpasbaar binnen bestaande PV-installaties. Technologisch innovatief en gebruiksgemak, maken van ZCS Azzurro dé oplossing voor het maximaliseren van de opbrengst en verbruik van zonne-energie.  ZCS Azzurro omvormers Maximale energieopbrengst

Maak kennis met de omvormers van ZCS Azzurro; het synoniem voor het maximaliseren van het energieopbrengst van PV-installaties. De ZCS omvormers zijn klein, robuust, bieden Europese software en garantie (standaard 10 jaar). Om het energieopbrengst te maximaliseren, zijn de ZCS Azzurro omvormers uitgerust met 2 MPP Trackers. Deze MPP trackers analyseren waar het vermogen maximaal is en houden dit vermogen over de gehele string vast. Het voordeel hiervan is dat het vermogen, ook bij schaduwvorming, continu wordt geoptimaliseerd. Naast de 2 MPP Trackers, beschikken de ZCS Azzurro omvormers over data loze WiFi verbinding en een multifunctioneel display. Hierdoor zijn de omvormers eenvoudig te installeren in nieuwe en bestaande PV-installaties en gemakkelijk (automatisch) te configureren. De omvormers zijn verkrijgbaar in versies van 1KW tot 6 KW enkelfase en 10 tot 40 KW driefase. Bestel nu via ESTG.

ZCS Azzurro
 
Energieopslag

ZCS Azzurro Storage Efficiënte opslag en verbruik van zonne-energie

De ZCS Azzurro is ontwikkeld om het energieverbruik en opslag van PV-installaties te optimaliseren. De Azzurro Storage beschikt namelijk over een open kern stroomsensor, AC-aansluiting, een nominale uitgangsvermogen van 3 tot 6 KW en opslagcapaciteit van 30 KWh. Hierdoor is de ZCS Azzurro geschikt voor alle type omvormers en toepasbaar binnen verschillende energieoplossing systemen. Het voordeel hiervan is dat de Azzurro Storage eenvoudig inpasbaar is in bestaande PV-installaties. Verder beschikt de Azzurro Storage over een digitale display en SMART app. De digitale display vereenvoudigt het configureren (automatisch). De SMART app biedt gebruikers de mogelijkheid om het energieverbruik van het net -en eigen systeem te optimaliseren. Technologische innovatie, Europese software en garantie (10 jaar standaard) en een uitstekende support maken van de ZCS Azzurro Storage dé oplossing voor het optimaliseren van de energieopbrengst en verbruik binnen nieuwe en bestaande PV-installaties. Bestel nu via ESTG.

ZCS Azzurro Dé oplossing voor zonne-energiesystemen

✔️ Europese software
✔️10 jaar garantie
✔️Commercieel en residentieel
✔️Gemakkelijk inpasbaar in bestaande installaties
✔️Uitstekende support en omruilservice
✔️
✔️Lorem ipsum dolor sit amet
✔️Lorem ipsum dolor sit amet
✔️Lorem ipsum dolor sit amet