0

 

 

 

 

  • Home /
  • Over ESTG – Zonnepanelen, omvormers en meer pv-systeem componenten
Over ESTG
   

Bedrijf

ESTG levert zonnepanelen, omvormers, montage-systemen en alle verdere componenten voor de bouw van uw zon-pv systeem.

 

Geschiedenis

ESTG is opgericht in 2010 door twee bedrijven die hun jarenlange ervaring in duurzame energie en internationale handel wilde bundelen. Projectontwikkelaars in Italië, Duitsland, Spanje en Engeland behoorde tot de klanten van het eerste uur. In 2012 heeft ESTG de aandelen verworven van zijn voormalige aandeelhouders en heeft zich zelfstandig door ontwikkeld.

 

Doel

In de huidige marktsituatie, is in deze sector de omzet van zonnepanelen en kits steeds belangrijker. ESTG positioneert zichzelf als distributeur van zonne-PV-systemen en in het bijzonder op het gebied van het dak gemonteerde systemen. In het licht van snel stijgende elektriciteitsprijzen, zal het genereren van eigen elektriciteit met een zonne-energie systeem steeds aantrekkelijker worden in de toekomst. Doel van ESTG is het faciliteren van deze trend en aanbieden van een added-value systeem aan installateurs van PV-systemen, waarbij bestellingen online door onze partners  gedaan kunnen worden en via een logistiek partner direct bij onze partners of haar klanten kan worden afgeleverd. Zo min mogelijk mensen dankzij onze hoogstaande geautomatiseerde processen.


Openheid van zaken

ESTG biedt graag openheid van zaken aan prospects, klanten en leveranciers en heeft haar bedrijfsprofiel op OpenCompanies.nl geplaatst. U kunt ons betaalgedrag, kredietrating en kredietlimiet inzien door te klikken op onderstaande link of de banner onderaan deze pagina: 

http://www.opencompanies.nl/overig-estg-bv-elst-gld-50459597

Bedrijfsprofiel ESTG bij OpenCompanies

Extra voordelig inkopen?Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Contact
Poort van Midden Gelderland Oranje 9
6666 LV Heteren +31(0)85 273 65 75 info@estg.nl
Nieuwsbrief

Wekelijks onze acties ontvangen?

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...