Log in om punten te verdienen.

Omnik

Omnik logoOmnik New Energy Co., Ltd., een innovatieve high-tech Sino-Duitse joint-venture, is gespecialiseerd in de productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers. Door Duitse technologie en Chinese productie te combineren, wordt een optimale verhouding bereikt tussen technologie en betaalbaarheid. Het resultaat zijn hoogwaardige Omnik omvormers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals; VDE (Europa), AS4777 (Australië), G83/1 (UK), ENEL (Italië), RD1663 (Spanje) en vele andere. 

R&D is een belangrijk speerpunt van Omnik. Het is deze fabrikant niet alleen te doen om de excellentie van vandaag, maar ook om de solarproducten van morgen. Juist in een branche waarin zoveel beweging en innovatie is, maakt nieuwe technologie alle verschil.


Omnik
is Solarif gecertificeerd. Klanten van Omnik producten kunnen hun projecten verzekeren met de optie 'Eigen gebrek en garantie’ via Solarif. Klik hier voor een overzicht van gecertificeerde producten.

Artikelen 1 tot 16 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren