Log in om punten te verdienen.

Growatt

Vanuit vestigingen in onder meer de Nederland, Duitsland, de VS, India en Australië levert Growatt hoogwaardige omvormers aan klanten over de hele wereld. De toepassing van de diverse Growatt-producten loopt uiteen van residentiële projecten tot grootschalige industriële toepassingen. Voor elk van deze gebruiksdoelen levert Growatt omvormers en solarproducten die zijn voorbereid op de wereld van morgen.

Kenmerkend aan de omvormers van Growatt is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Growatt bestelt u voor een scherpe prijs een meer dan uitstekende omvormer. Daarbij is Growatt een erkende speler met grote beschikbaarheid van onderdelen en internationale technische ondersteuning. U en uw klanten kunnen tot in de verre toekomst vertrouwen op de excellentie van Growatt.

Capaciteit Growatt omvormers

Bij Growatt staat continue innovatie voorop. Slimme technologie is het uitgangspunt van omvormers, batterij-omvormers en slimme-energie oplossingen voor particuliere en zakelijke gebruikers. De capaciteit van Growatt omvormers varieert van 1 kW tot maar liefst 100 kW, terwijl batterij-omvormers momenteel tot 630 kW gaan.

 

Artikelen 1 tot 16 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren