Log in om punten te verdienen.

APSystems

aps logoDe slimste micro-omvormers die vandaag op de markt is - en morgen.

APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld.

De APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel gemaximaliseerd wordt.  

De APsystems gepatenteerde techniek geeft een hogere opbrengst en maximale output voor PV systemen. Met een eigen Research & Development afdeling brengt APsystems nieuwe technologieën en producten op de markt.

Kenmerken van APsystems zijn: Krachtig, slim, kosten efficiënt en veilig.

 APsystems is de 1ste producent ter wereld die een micro-omvormer op de markt brengt, de YC1000, voor 3-fasen.  APsystems mciro-omvormers staan garant voor lagere initiële kosten. Afhankelijk van het model micro-omvormer kunnen tot wel 4 zonnepanelen worden aangesloten met maximaal 1130 Watt output op één omvormer.

Zo kennen micro-omvormers van APsystems (afh. van het model) Zigbee communicatie. Een protocol dat er voor zorgt dat de omvormers altijd met elkaar kunnen communiceren. Met een uitgekiend MPPT (maximaal voltage uit ieder paneel) wordt ook nog eens een hogere energie-opbrengst verkregen.

De APsystems micro-omvormer is direct verbonden met de laagspanning van het zonnepaneel en is via standaard wisselspanning (AC) verbonden met het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt de gebruikte elektronica niet onnodig zwaar belast, is het veilig voor zowel de installateur als de eindgebruiker en wordt het risico van hoogspanningsvlambogen (tot wel 1000 Volt), zoals kan voorkomen bij meer traditionele systemen, uitgesloten.

De APsystems EMA, (draadloze Energie Monitoring en Analyse software) biedt u uitgebreide monitoring via internet middels een gebruikersvriendelijke applicatie. De software analyseert en rapporteert de prestaties van elk zonnepaneel in een solar systeem.

Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren