Terugblik Synergy Event 2019!

Op vrijdag 21 juni 2019 vond de derde editie van het Synergy Event plaats op het pittoreske Watergoed in Valburg. Hét event waarop installateurs, leveranciers, bouwbedrijven en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten rondom het thema solar. Synergie was het centrale thema en wij hadden dan ook het genoegen om dit event mogelijk te maken met 16 mooie leveranciers.

    

Kennis en fun werden deze dag afgewisseld. Presentaties over SDE+ subsidies, opslag en trainingen trokken veel belangstelling, terwijl de aanwezige leveranciers – zestien in totaal – geïnteresseerden bijpraatten over de nieuwste producten en technologie.

Op de zomerse strandlocatie bij Watergoed in Valburg werd de fun ook zeker niet vergeten. Onder meer een RC Cars competitie, handboogschieten en de Ribboot Experience zorgden voor het nodige vermaak. Het einde van het programma werd ingeluid door special guest Rico Verhoeven. Op speelse en toegankelijke wijze vertelde hij, aan de hand van zijn eigen ervaring in de topsport, over het belang van focus en de juiste mindset om een doel te bereiken.

 

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...