Presentatie 'Trainingen PV-installaties & Brandveiligheid' tijdens het Synergy Event 2019

Op 21 juni 2019 vindt de derde editie van het Synergy Event plaats op het Watergoed in het Gelderse Valburg. Hét event waarop installateurs, leveranciers, bouwbedrijven, overheden en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten rondom het thema solar. Synergie – betere resultaten door samenwerking – staat centraal bij het event. Wij hebben dit jaar het genoegen om dit event samen met 16 mooie leveranciers mogelijk te maken. 
OMEGA Trainingen & Inspecties, Brandweer Nederland en SMA nemen je o.a. mee in het verhaal over trainingen in combinatie met Brandveiligheid. 

We lezen steeds vaker over (dak)branden die in een pv-installatie ontstaan. In de praktijk blijken dergelijke branden vaak het gevolg van ondeugdelijk geïnstalleerde pv-installaties. Allart de Jong, directeur bij Omega Energietechniek, deelt tijdens het Synergy Event in een kennissessie zijn visie op het eenvoudig en correct opleveren van een pv-installatie. Tijdens deze sessie wordt ingegaan op deugdelijke pv-installatie, aan welke normen deze moet voldoen en wat de risico's zijn. Bijvoorbeeld welke veelvoorkomende fouten tot brand of elektrocutie kunnen leiden. Heb je op voorhand al vragen? Mail ze dan gerust naar marketing@estg.nl, zodat we ze tijdens de presentatie kunnen behandelen.

Allart de Jong, directeur van OMEGA Trainingen & Inspectie Leerdam is één van de meest bevlogen presentatoren die wij kennen. Door de interactie met het publiek, beloofd het weer een fantastische presentatie te worden. Tevens zal Brandweer Nederland, onderdeel van Veiligheidsregio Noord en Oost Nederland aansluiten op het verhaal van Allart de Jong. Last but not least zal SMA ons meenemen in het verhaal over PV Safety. 

MELD JE HIER AAN!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...