Presentatie SDE+ tijdens het Synergy Event 2019

Op 21 juni 2019 vindt de derde editie van het Synergy Event plaats op het Watergoed in het Gelderse Valburg. Hét event waarop installateurs, leveranciers, bouwbedrijven, overheden en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten rondom het thema solar. Synergie – betere resultaten door samenwerking – staat centraal bij het event. Wij hebben dit jaar het genoegen om dit event samen met 16 mooie leveranciers mogelijk te maken. 

Van Hezelburcht neemt je mee in het verhaal over de SDE+ subsidie. 

De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) wordt verbreed. SDE+ is nu gericht op het opwekken van duurzame energie en met ingang van 2020 zal de CO₂ reductie van belang zijn voor de hoogte van de subsidie. Ook zal de subsidie per die datum de naam dragen: Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++). In deze sessie komen aan de orde: de verandering in het SDE-beleid, welke hulp kun je inroepen voor SDE+ gerelateerde vragen en hoe je deze subsidie concreet kunt aanvragen. Ook ontvang je diverse tips en geeft Hezelburcht aan wat zij eventueel voor je kunnen betekenen.

Subsidie is voor Hezelburcht te Nijmegen al ruim twintig jaar het middel om strategische en financiële doelstellingen van de opdrachtgevers te realiseren. Arjen Bakker neemt je mee in de subsidietechnische en inhoudelijke kennis van de regelingen. Het netwerk en de kennis van de sector, stelt de organisatie in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans op succes.

MELD JE HIER AAN!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...