Presentatie 'Opslag van (zonne)energie' tijdens het Synergy Event 2019

Op 21 juni 2019 vindt de derde editie van het Synergy Event plaats op het Watergoed in het Gelderse Valburg. Hét event waarop installateurs, leveranciers, bouwbedrijven, overheden en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten rondom het thema solar. Synergie – betere resultaten door samenwerking – staat centraal bij het event. Wij hebben dit jaar het genoegen om dit event samen met 16 mooie leveranciers mogelijk te maken. 

StoredEnergy neemt je o.a. mee in het verhaal over 'opslag van (zonne)energie

Onlangs werd de salderingsregeling verlengd tot 2023. Dat klinkt nu nog ver weg, maar het onvermijdelijke wegvallen van deze regeling gaat zorgen voor een grote vraag naar opslagsystemen. Dankzij effectieve opslag van zonnestroom profiteren huishoudens ook 's nachts van de stroom die hun zonnepanelen overdag hebben opgewekt en hebben zij dus meer profijt van hun 'eigen' stroom. Hoe past dit streven bij de actuele stand van de techniek? En wat is daarin nog te verwachten tot 2023? In deze presentatie blikken we vooruit.

De presentatie wordt o.a. gegeven door StoredEnergy, lid van Branche organisatie Energy Storage Nederland. Sinds 2015 is Stored Energy actief als adviesbureau op het gebied van duurzame energieopslag. Zij doen dit voor particulieren, bedrijven, overheden, wind- & zonneparken en investeerders.

MELD JE HIER AAN!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...