Met de producten van Conduct gegarandeerd een veilige installatie!

Met de toename van zonnepaneel installaties neemt ook het aantal ondeugdelijke installaties toe. Het foutief aanleggen van de DC infrastructuur, blikseminslagen en het maken van slechte connector verbindingen heeft inmiddels door vlamboogvorming al verschillende branden veroorzaakt. Deze bron van schade is te voorkomen door de richtlijnen te volgen zoals deze zijn opgesteld in de NEN1010:2015 en de NPR5310. Met de keuze voor kabelmanagement en beveiligingsproducten van Conduct biedt ESTG alle materialen om een PV installatie veilig aan te kunnen leggen. RoofSupport CLICK biedt de installateur de garantie van juiste – tot wel 100m1 - potentiaal vereffening én installeert razendsnel! Door het toepassen van het innovatieve montageframe PVshelter worden de omvormers op het dak geplaatst waardoor de – gevaarlijke - DC infrastructuur uitpandig wordt gehouden en ventilatie van de omvormers optimaal wordt gerealiseerd. In PVshelter wordt tevens de PVbox gemonteerd waardoor bliksemstromen vóór binnenvoeren van de bekabeling worden vereffend. Met het toepassen van de juiste producten op basis van de normrichtlijnen zijn klanten van ESTG goed geïnformeerd. De keuze voor PVshelter, RoofSupport en PVbox bieden PV-brandveiligheid, kwaliteit en installatiegemak.

Bezoek voor meer informatie ESTG.eu of bezoek het Synergy Event op 21 juni a.s!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...