Become a Valkpro Too! Laat je inspireren door Van der Valk op 30 april a.s!

Welke systemen zijn het meest geschikt voor welke toepassing? Hoe monteer je snel en effectief een ValkPro+ plat dak systeem? Wat zijn de mogelijkheden tot aarden en hoe bereken je snel en eenvoudig een compleet project met de ValkPVplanner? Op deze trainingsdag wordt u in één dagdeel volledig bijgespijkerd en voorzien van de meest up-to-date informatie omtrent de techniek en mogelijkheden van solar montagesystemen. Ook worden diverse opstellingen van schuin dak systemen getoond én leer je hoe je in een mum van tijd complete projecten kunt berekenen via de ValkPVplanner.

Zorg dat je er bij bent en meld je hier aan!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...