ESTG weer in top 250 Nederlandse Groeibedrijven

De lijst met de top 250 Nederlandse groei bedrijven 2019 is vorige week gepresenteerd. ESTG heeft wederom een plek behaald in deze lijst! De Top 250 Groeibedrijven 2019 is een initiatief van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Over de top 250 Groeibedrijven
De 250 Nederlandse bedrijven die in de periode 2015 tot en met 2018 de meeste groei in omzet en/ of werknemers hebben laten zien vormen de Top 250 Groeibedrijven. Samen hebben deze top 250 bedrijven meer dan 40.000 banen gecreëerd! Dit jaar is Online supermarkt Picnic de snelst groeiende organisatie van Nederland. Deze organisatie heeft sinds 2015 maar liefst 2272 banen gecreëerd met een gemiddelde jaarlijkse groei van 88%. Een prestatie van formaat! Bekijk hier de hele lijst.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...