Staffelprijzen bij ESTG: meer bestellen= meer korting!

Bij ESTG profiteer je altijd al van scherpe prijzen, maar om het afnemen van volle verpakkingen te stimuleren doen wij er nog een schepje bovenop! Wij hebben het extra aantrekkelijk gemaakt om meer te bestellen, want hoe meer je bestelt hoe hoger de korting!

Hoe werkt het?
Als je kiest voor volle verpakkingseenheden dan ontvang je extra korting op de prijs per product. De staffelprijzen per product zijn te vinden op de productpagina, de prijs per stuk, per doos, per pallet of container staan rechts naast de productafbeelding. De prijs wijzigt automatisch bij het kiezen van het aantal stuks.

Bekijk voorbeeld >> klik hier.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...