Thuis opslag, hoe werkt het?

Gedurende de dag dat de zonnepanelen stroom opwekken wordt de stroom gestuurd naar de apparaten die stroom nodig hebben. Als er geen vraag voor stroom is dan wordt de stroom naar de batterij gestuurd. Hier wordt de stroom opgeslagen en kan gebruikt worden wanneer het nodig is. Als de batterij vol is en er wordt nog steeds stroom opgewekt dan wordt die stroom terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Energieopslagsystemen zorgen er voor dat je minder afhankelijk bent van de energiemaatschappijen en overheid. Volledige onafhankelijkheid is er (nog) niet mee mogelijk want je kunt je opgewekte energie in de zomermaanden niet bewaren voor de wintermaanden. Een aansluiting op het elektriciteitsnet blijft dus noodzakelijk om de overproductie in de zomer op te vangen en het gebrek aan productie in de winter te compenseren. Wij verwachten de aankomende jaren een enorme ontwikkeling in energieopslagsystemen, zowel in de capaciteit, prijs en beschikbaarheid.

Bekijk ons assortiment energieopslagsystemen >> klik hier.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...