Voorwaarden deelname trainingen

Aanmelden

Na inschrijving voor een training of een evenement ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Gelieve de datum en het tijdstip van de training direct na registratie te noteren. Mocht je bij de aanmelding geen bevestiging ontvangen, dan betekent het dat er geen registratie heeft plaatsgevonden. Neem dan gerust contact met ons op.

Drie dagen voor de training ontvang je nogmaals een bevestiging met het definitieve programma en de routebeschrijving. Let op! De locatie kan nog wel eens wijzigen.

Annulering/ verhindering

Annuleren door verhindering of ziekte kan zowel telefonisch als per e-mail worden aangegeven. Bij "no show", dus afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 35,00 (zegge: vijfendertig euro) reserveringskosten in rekening te brengen.  De factuur wordt na afloop van de gratis bijeenkomst verstuurd. Bij verhindering kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega.

Een afmelding of een vervangende collega doorgeven? Dit kan telefonisch op nummer: +31(0)85 273 65 75 (vragen naar de marketingafdeling) of door een mail te sturen naar: marketing@estg.eu

 

Minimaal aantal deelnemers

Een training gaat door indien er minimaal 10 aanmeldingen zijn ontvangen voor de desbetreffende training. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn voor een training, zullen wij dit uiterlijk 3 werkdagen van te voren melden.

 

Opmerkingen en suggesties?

Opmerkingen en suggesties, stuur gerust een e-mail aan: marketing@estg.eu of bel ons op telefoonnummer: +31(0)85 273 65 75.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...