Training indak-systemen van GSE & Keurmerk Dakvenstermeesters

Indaksystemen worden vaak aangewezen als oorzaak van dakbranden. Het daksysteem zelf is niet de oorzaak van de brand, het heeft te maken met de manier waarop de installatie geïnstalleerd is. Als de installatie wordt uitgevoerd volgens het boekje en de aanvullende informatie van de fabrikant is het risico op brand even groot als met ander montagesystemen.

Wil je weten hoe je op de juiste manier een indaksysteem installeert? Meld je dan aan voor de training van 26 februari. De training wordt verzorgd door GSE en Dakvenstermeesters. Dakvenstermeesters hebben een keurmerk voor de montage van daglichtproducten en dakkapellen. Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk is gecertificeerd door SKH.

De training vindt plaats bij Dakvenstermeesters in Ede op de Lorentzstraat 3b.

Interesse, meld je hier aan!

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...