Grote interesse voor brandveilig event

Afgelopen jaar is er veel te doen geweest over de brandveiligheid van zonnepanelen. Zijn de systemen inderdaad zo brandgevaarlijk als in de (sociale) media wordt geschetst? Waarin schuilen de grootste gevaren? En vooral: wat kunnen we eraan doen? Deze onderwerpen zijn tijdens het brandveilig event uitgebreid besproken en toegelicht. We kijken terug op een zeer interessant en inspirerend event wat wij samen hebben georganiseerd met partijen die (brand)veilig werken hoog in het vaandel hebben staan. Er is behoefte om kennis te delen en het is ook van groot belang dat we dit nog meer gaan doen.

Kennis delen is cruciaal
De Solar markt is een jonge en dynamische markt, we kunnen alleen samen zorgen voor het leveren en installeren van zonne-energie systemen van de juiste kwaliteit, samenwerken en het delen van kennis en ervaring is hierin van cruciaal belang. De ontwikkelingen in de markt volgen elkaar zo snel op dat het voor bijvoorbeeld de Brandweer onmogelijk is om volledig bij te blijven. Zij hebben ook de hulp vraag gesteld aan de aanwezige installateurs om mee te denken in het voorkomen van zonne-energie systemen die in brand vliegen. Wij moeten ons er van bewust zijn dat het volgen van trainingen noodzakelijk is om de kennis in de markt up to date te houden. Het organiseren van events als deze smaakt naar meer! Wij willen alle sprekers van Omega, Conduct, Esdec, SolarEdge en Brandweer Nederland hartelijk bedanken voor het delen van hun kennis en graag tot het volgende event!

Je kennis up to date houden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle trainingen en evenementen.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...