Omvormerfabrikant Growatt opent kantoor in Rotterdam

Met de opening van een kantoor in Rotterdam is Nederland het vijfde land waar Growatt een lokaal kantoor opent om betere service te kunnen bieden. Growatt zette in 2011 voet op Nederlandse bodem en sinds dien is het bedrijf alleen maar gegroeid en inmiddels stelt het bedrijf de nummer 2 in de residentiële pv-sector van Nederland te zijn als het gaat om omvormers.

Lokaal serviceteam
Het kantoor in Rotterdam wordt bemand door lokale, Nederlands sprekende servicemonteurs. Het serviceteam gaat de Benelux-landen ondersteunen met het oplossen van problemen die kunnen ontstaan tijdens de installatie en of het onderhoud van de pv-systemen. Ook is er een servicehotline opgezet om telefonische ondersteuning te kunnen bieden. Daarnaast heeft Growatt het plan om op het kantoor in Rotterdam workshops te geven aan hun klanten.

Bron.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...