Op de hoogte zijn van alle technische ontwikkelingen van de SolarEdge oplossingen? Bezoek de SolarEdge Roadshow

Ook dit jaar nodigen wij je weer graag uit om deel te nemen aan de  'We Power the Future Roadshow' van onze leverancier SolarEdge. SolarEdge is een wereldleider in slimme energietechnologie. Zij hebben een visie voor slimme energieoplossingen die voortdurend evolueert als gevolg van kwaliteitsinteracties met  klanten die gebruik maken van de oplossingen van SolarEdge. 'We Power the Future Roadshow' is de kans om je technische kennis van de slimme energieoplossingen van SolarEdge uit te breiden, je  klanten meerwaarde te bieden en je business te ontwikkelen in 2019.

SolarEdge heeft een interessant programma samengesteld met 4 verschillende praktische workshops. Het zijn interactieve workshops waar veel ruimte is voor feedback en het uitwisselen van ideeën.

 

Workshop 1: Commerciële installaties: Afzekeren, RCD & installatietips
Praktische sessie voor het ontwerp, de installatie en de inbedrijfstelling van commerciële SolarEdge-systemen. We begeleiden u bij elke fase van het proces, van AC-ontwerp tot het instellen van het monitoringplatform. Daarnaast bieden we ook een aantal snelle en praktische tips voor commerciële installaties.

Workshop 2: NEN-normen, veiligheid en FAQ's
Frank Bakker, onze Technical Marketing Manager, neemt je mee op een rondleiding door de wereld van NEN-normen, veiligheidseisen, systeemefficiëntie, zekeringen en vlamboog detectie, en staat klaar om alle voorkomende vragen over veiligheid en installaties te beantwoorden.

Workshop 3: Smart Energy
In deze workshop maakt u kennis met ons volledige assortiment slimme energieproducten en krijgt u hands-on ervaring met de installatie ervan, inclusief de installatie en het configureren van een Smart Home-oplossing.

Workshop 4: De SetApp
Het LCD-scherm is niet langer onderdeel van de nieuwste generatie SolarEdge-omvormers. Het activeren en configureren van uw omvormer gebeurt nu rechtstreeks via uw smartphone met behulp van de mobiele SetApp. In deze workshop maakt u kennis met de SetApp en krijgt u het vertrouwen om hiermee te werken. Na de workshop kunt u een omvormer met de SetApp activeren, in bedrijf stellen en configureren.


Bezoek dit inspirerende event tussen 18-26 februari op een van de onderstaande locaties:

18-02-2019 - Jenevermuseum - Schiedam
19-02-2019 - Hertog Jan Brouwerij - Arcen
20-02-2019 - Oersoep/Stoom/Honig - Nijmegen
21-02-2019 - Brouwerij de Vlijt - Apeldoorn
25-02-2019 - Hooghoudt Distillery - Groningen
26-02-2019 - Bierderij Waterland - Monnickendam

 

Klik hier om je direct aan te melden.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...