Nieuwe SolarEdge omvormers met SetApp applicatie 

Vanaf februari zijn de nieuwe omvormers van SolarEdge leverbaar. De grootste verandering is dat deze nieuwe generatie omvormers in bedrijf worden gesteld met de SetApp, een mobiele smartphone applicatie.  Hierdoor vervalt de traditionele LCD-scherm op de omvormers, wordt het ontwerp van de omvormer eenvoudiger en is de inbedrijfstelling sneller en eenvoudiger. SolarEdge is al begonnen met de uitlevering van deze nieuwe omvormers met de SetApp applicatie voor commerciële en residentiële installaties al aan het uitleveren.

 

De introductie van SetApp gaat gepaard met een nieuwe communicatie-interface die meer geïntegreerde communicatie ondersteunt, hogere waarde biedt en de kosten verlaagt. De nieuwe omvormers zijn voorzien van:

  • Een ingebouwde wifi-module voor communicatie met het monitoring platform. U heeft alleen maar een antenne nodig in plaats van een wifi plug-in kit.
  • Een ingebouwde ZigBee-module voor communicatie met smart energy apparaten. U heeft alleen maar een antenne nodig in plaats van een ZigBee plug-in kit.
  • Een tweede RS485 bus (RS485-2) ter ondersteuning van extra systeemconfiguraties zonder RS485 uitbreidingskit of commercial gateway.
  • Een minimum bedrijfstemperatuur van -40°C op alle omvormers voor eenvoudiger voorraadbeheer.

 

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de SolarEdge SetApp.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...