Upgrade je kennis in 2019 met nieuwe product trainingen

Namens alle collega’s van ESTG wensen wij jullie al het goeds voor 2019, dat het maar weer een mooi jaar voor zonne-energie systemen mag worden. Om het jaar weer lekker fris te beginnen hebben wij samen met onze leveranciers een trainingsprogramma samengesteld. Elke twee weken wordt er een training georganiseerd door verschillende leveranciers om je technische kennis bij te blijven spijkeren en je op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

We starten dit jaar met een bijeenkomst over brandveiligheid om 14 februari. We hebben diverse partijen en sprekers bij elkaar gekregen die hun expertise willen delen als het gaat om het afleveren van brandveilige zonne-energie installaties.

Klik hier om je direct aan te melden.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...