Bezoek ons tijdens de 8e editie van de InterSolutions vakbeurs in Gent

Op 23 en 24 januari staat het Belgische Gent in teken van InterSolution, een Europese vakbeurs voor zonne-energie met gemiddeld 3800 bezoekers. Een populair netwerkevent om je te laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de internationale Solarindustrie en om in contact te treden met interessante partijen.

Wij gaan ons ook presenteren op deze vakbeurs, ons standnummer is 8135 en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Je kunt je gratis aanmelden voor dit evenement met de code: SE10002316. Klik hier om je direct aan te melden.

Wil je meer weten over de InterSolution en welke exposanten zich daar gaan presenteren? Klik hier.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...