Gratis webinar: de kracht van overdimensioneren

Hoe kan je klant maximaal zonne-energie opwekken zonder zijn netaansluiting te hoeven verzwaren? In het anderhalf uur durende webinar van SMA wordt uitgebreid uitleg gegeven over het overdimensioreren van zonnepanelen. De technische grenzen worden besproken en er wordt stilgestaan bij welke impact het overdimensioneren heeft op het gebied van energie opbrengst en energie verliezen. De webinar is gratis en kun je volgen wanneer je wilt.

Aanmelden is eenvoudig, je hoeft alleen je naam en e-mailadres achter te laten en dan krijg je toegang tot de webinar. Heb je geen tijd om de webinar te volgen? Klik dan hier voor de uitleg van SMA over het dimensioneren van zonnepanelen.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...