Black Friday bij ESTG - € 75,- korting op je Panasonic order!

Kennismaken met Panasonic panelen?

Kennismaken met de betrouwbare en hoog rendement HIT® zonnepanelen van Panasonic? Op Black Friday (23 november) krijg je een gratis verzending cadeau t.w.v. € 75,- bij afname vanaf 6 Panasonic zonnepanelen. Voer de kortingscode 'HIT' in bij het afrekenen en de korting van € 75,- wordt automatisch verrekend bij je bestelling.

De kortingscode is geldig t/m 31 november 2018. Na Black Friday is de kortingscode alleen geldig bij een minimale afname van 12 stuks Panasonic zonnepanelen. Let op: er zijn maar 20 actiecodes beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volledig zwart zonnepaneel met een indrukwekkende efficiëntie

Begin dit jaar bracht Panasonic de HIT® KURO (‘Kuro’ is Japans voor ‘zwart’) zonnepanelen op de markt. Dit zijn volledig zwarte zonnepanelen en leverbaar in een 325 Wp- en 320 Wp-versie. Met een indrukwekkende efficiëntie van 19,4 procent (voor de 325 Wp-versie) is dit paneel voor de meeste woonhuisdaken een optimale keuze.


De voordelen van de HIT® KURO zonnepanelen

  • Mooie vormgeving: Niet alleen de cellen en het backsheet, maar ook het frame is volledig zwart uitgevoerd. Dit zorgt voor betere esthetische integratie met het dak.
  • Hoge efficiëntie. De 325 wp versie heeft een module rendement van 19,4 procent en sluit daarmee aan bij het hoogste efficiëntieniveau in de markt voor volledig zwarte fotovoltaïsche modules.
  • Antireflectie-glas. Dit helpt de energie-absorptie te verbeteren.
  • Uitstekend rendement. Dankzij de lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,258 %/°C profiteren huiseigenaren van een maximaal energierendement. Ook bij hoge buitentemperaturen houdt de HIT® zonnecel een hogere efficiëntie dan een conventionele kristallijn silicium zonnecel. Zeker bij volledig zwarte modules is dit van belang, omdat ze meer warmte absorberen.

 

Betrouwbare keuze

De HIT® modules van Panasonic zijn een betrouwbare keuze. De testcriteria die Panasonic hanteert behoren tot de strengste in de industrie; ze garanderen dat producten gedurende een lange looptijd veilig kunnen worden toegepast. Het solide productieproces en de strenge testcriteria stellen Panasonic in staat een garantietermijn te verstrekken tot 25 jaar.

 

 

Kennismaken? Pak nu je kans. Bestel 6 panelen en ontvang € 75,- korting bij het invoeren van de actiecode 'HIT'!*

* Deze actie is alleen geldig op vrijdag 23 november.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...