Extra garantie op SolarEdge residentiële omvormer

Als je een SolarEdge energiemeter koopt, aansluit en deze registreert in het monitoring platform van SolarEdge, dan profiteren je klanten van een GRATIS garantieverlenging voor de omvormer tot 15 jaar (3 jaar extra garantie). Deze actie is nu verlengd tot 31 maart 2019.

Waarom kiezen voor de SolarEdge omvormer en een energiemeter?
De combinatie van een SolarEdge omvormer met een energiemeter geeft huiseigenaren volledig inzicht in de hoeveelheid energie die door hun PV-systeem wordt geproduceerd en dagelijks in hun huishouden wordt verbruikt. Met deze exacte informatie kunnen huiseigenaren de energie die hun PV-systeem produceert slimmer gebruiken door het toepassen van een thuisaccu of smart energy producten om het eigen verbruik te maximaliseren, nu of in de toekomst.

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...