Top 10 plaats voor ESTG bij de FD Gazellen awards

ESTG is al 5 keer genomineerd voor de FD Gazellen. Vorig jaar hadden wij een top-10 notering in de categorie middelgroot, dit jaar hebben wij het gepresteerd een top-10 notering te behalen in de categorie groot. Een resultaat waar wij supertrots op zijn! Ook willen wij onze relaties Esdec, Emico, en Experius feliciteren met het winnen van wederom een FD Gazellen Award. Een speciale felicitatie gaat naar Zonneplan, zij hebben in de categorie groot de Gouden FD Gazellen Award in de wacht gesleept.

In de categorie groot vallen de bedrijven met een omzet van €10 miljoen en meer. Niet alleen de omzetgroei is van belang, maar ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid telt mee. Een enorm knappe prestatie van Zonneplan om in deze categorie als winnaar van de Gouden FD Gazellen award uit de bus te komen!

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...