Estelle afgestudeerd bij ESTG!

Altijd weer fijn als studenten afstuderen onder onze vleugels! Estelle Manusiwa heeft voor ons een goed onderbouwd adviesrapport opgeleverd die ons gaat helpen met onze marketingplannen voor de toekomst. Estelle bedankt voor je inzet en veel succes in de toekomst. We zijn hartstikke trots op je en je bent altijd van harte welkom! Wij bedanken ook onze klanten voor de medewerking tijdens de onderzoeksfase van het afstudeerrapport.

Doordat er zoveel klanten hun mening hebben gegeven, heeft Estelle een goed onderbouwd rapport kunnen opleveren. Onze organisatie staat altijd open voor feedback om dingen beter te kunnen doen. Voor het delen van tips mag je een mail sturen naar marketing@estg.nl.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...