Panasonic als beste keuze voor ‘0’ op de meter project Almere

Vanuit het dakdekkersbedrijf van zijn vader kwam het steeds meer voor dat de gebroeders Drosten ook in aanmerking kwam voor het installeren van zonnepanelen. Om voortaan deze service ook te kunnen bieden zijn Dylan en zijn broer Maurice samen gestart met DN Solar. En met succes.

Inmiddels is DN Solar 3 jaar actief en uitgebreid tot een zonnepanelen groothandel en zonne-energie specialist met een betaalbaar A-merk assortiment. Zij leveren inmiddels alles voor een compleet zonne-energiesysteem. Buiten de groothandels functie, installeren zij uiteraard ook zelf. DN Solar werkt graag samen met ESTG. Door het vaste aanspreekpunt en de adviserende rol van Mischa hierin, kunnen zij snel schakelen. Helemaal gezien de producten binnen 24 uur uitgeleverd worden.

DN Solar is uit gegroeid tot een gerenommeerde partij en hebben voornamelijk opdrachten op het gebied van nieuwbouwprojecten. Zo maakten zij onlangs onderdeel uit van het ‘0 op de meter project’ in Almere waarbij er op 16 huurwoningen zonnepanelen zijn geplaatst. Voor dit project is gekozen voor de Panasonic panelen met de reden dat deze panelen door het hoge rendement meer stroom per vierkante meter opleveren dan andere panelen. Tevens staan de Panasonic panelen aangeschreven als zeer betrouwbaar door het lage uitvalspercentage en wordt er zelfs een garantie van 25 jaar geboden. Deze garantie is van toepassing op alle HIT-panelen die vanaf 2017 geïnstalleerd zijn.

Als onderdeel van de garantieverlenging introduceert Panasonic ook een online procedure om klanten te registreren. Zo kan Panasonic klanten een gepersonaliseerd garantiecertificaat bieden voor hun specifieke installatie en de kenmerken van hun zonne-energiesysteem. In januari 2018 is bij slechts 0,004 procent van de ongeveer 4 miljoen in Europa verkochte modules een beroep op garantie gedaan.

Kennismaken panelen Panasonic?

Kennismaken met de betrouwbare en hoog rendement HIT® zonnepanelen van Panasonic?  Tot en met 16 november krijg je een gratis verzending cadeau t.w.v. € 75,- bij afname van 20 Panasonic zonnepanelen. Voer de kortingscode 'HIT' in wanneer je gaat afrekenen en de korting van € 75,- wordt automatisch verrekend bij je bestelling. Let op: er zijn maar 20 actiecodes beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

Vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze adviseurs via sales@estg.nl of bel +31 (0)85 273 65 75.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...