Gratis verzending bij aankoop van 20 Panasonic zonnepanelen!

Volledig zwart zonnepaneel met een indrukwekkende efficiëntie

Begin dit jaar bracht Panasonic de HIT® KURO (‘Kuro’ is Japans voor ‘zwart’) zonnepanelen op de markt. Dit zijn volledig zwarte zonnepanelen en leverbaar in een 325 Wp- en 320 Wp-versie. Met een indrukwekkende efficiëntie van 19,4 procent (voor de 325 Wp-versie) is dit paneel voor de meeste woonhuisdaken een optimale keuze.

De voordelen van de HIT® KURO zonnepanelen

  • Mooie vormgeving: Niet alleen de cellen en het backsheet, maar ook het frame is volledig zwart uitgevoerd. Dit zorgt voor betere esthetische integratie met het dak.
  • Hoge efficiëntie. De 325 wp versie heeft een module rendement van 19,4 procent en sluit daarmee aan bij het hoogste efficiëntieniveau in de markt voor volledig zwarte fotovoltaïsche modules.
  • Antireflectie-glas. Dit helpt de energie-absorptie te verbeteren.
  • Uitstekend rendement. Dankzij de lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,258 %/°C profiteren huiseigenaren van een maximaal energierendement. Ook bij hoge buitentemperaturen houdt de HIT® zonnecel een hogere efficiëntie dan een conventionele kristallijn silicium zonnecel. Zeker bij volledig zwarte modules is dit van belang, omdat ze meer warmte absorberen.

 

Betrouwbare keuze

De HIT® modules van Panasonic zijn een betrouwbare keuze. De testcriteria die Panasonic hanteert behoren tot de strengste in de industrie; ze garanderen dat producten gedurende een lange looptijd veilig kunnen worden toegepast. Het solide productieproces en de strenge testcriteria stellen Panasonic in staat een garantietermijn te verstrekken tot 25 jaar.

 

ACTIE: Gratis verzending bij aankoop van 20 Panasonic zonnepanelen!

Kennismaken met de betrouwbare en hoog rendement HIT® zonnepanelen van Panasonic?  Tot en met 16 november krijg je een gratis verzending cadeau t.w.v. € 75,- bij afname van 20 Panasonic zonnepanelen. Voer de kortingscode 'HIT' in wanneer je gaat afrekenen en de korting van € 75,- wordt automatisch verrekend bij je bestelling. Let op: er zijn maar 10 actiecodes beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

Vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze adviseurs via sales@estg.nl of bel +31 (0)85 273 65 75.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...