Dag van de duurzaamheid: groen gedrag wordt beloond!

Vandaag hebben we wat te vieren, want het is de 10e editie van de dag van de duurzaamheid! Het moment om te investeren in duurzame energie.  We werken hard aan een energieneutraal Nederland en dat goede werk mag best beloond worden. Op woensdag 10 oktober, de dag van de duurzaamheid , ontvang je 500 extra PV punten op je bestelling! Gebruik de actiecode ‘duurzaam’ bij het afrekenen van je bestelling en de 500 extra punten worden automatisch bijgeschreven. Voor de actiecode geldt: 1 per klant.

Energieneutraal in 2050

Er wordt gewerkt aan een energieneutraal Nederland, te beginnen dat alle huishoudens in 2050 volledig energieneutraal moeten zijn. Er moet nog heel wat water door de Rijn om dit te realiseren en het valt ook niet mee om voldoende draagvlak hiervoor te creëren. Omdat 2050 nog zover weg klinkt voelen we lang niet allemaal de noodzaak om nu al te investeren in duurzame energie. Ook vragen we ons af of het de investering wel waard is. Wij kiezen er daarom ook voor om op dagen als vandaag het kiezen voor duurzame energie extra te stimuleren!  Doe mee met de dag van de duurzaamheid van ontvang 500 PV extra punten op je bestelling.

 

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...