Garantieverlenging voor omvormers

Niet elke fabrikant van omvormers hanteert dezelfde garantietermijn. De fabrieksgarantie van de omvormers die wij in ons assortiment hebben varieert van 5 tot 12 jaar. Om je klant meer zekerheid te bieden kun je de garantietermijn van de omvormer verlengen naar 10, 15, 20 en soms zelfs 25 jaar. Elke fabrikant hanteert zijn eigen garantievoorwaarden, lees deze van tevoren goed door om teleurstellingen te voorkomen. Voor de meest actuele garantievoorwaarden is het verstandig om de website van de fabrikant te bezoeken.

Hoe werkt het?
Per fabrikant worden alle garantietermijnen aangeboden per type of vermogensklasse. Sommige fabrikanten hanteren verschillende garantiepakketen per termijn en type omvormer. Wij adviseren om de garantieverlenging direct bij de aankoop van de omvormer te kopen. Het is ook mogelijk om na de aankoop van de omvormer een garantieverlenging te kopen, dit moet wel binnen 30 dagen na de aankoop van de omvormer gebeuren. De garantieverlengingen zijn per leverancier te vinden in onze webshop, in de omschrijving staat voor hoeveel jaar verlenging de garantie is en op welk type omvormer de garantie van toepassing is.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...