Lever je zonnepaneel pallets in en ontvang extra PV points

Wij vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk om te gaan met materialen, heb je nog zonnepaneel pallets over? Niet weggooien, wij gebruiken ze graag nog een keer voor de uitlevering van zonnepanelen. Het is natuurlijk wel van belang dat de pallets nog in goede staat zijn, uiteraard hoeven ze niet puntgaaf te zijn een lichte beschadiging repareren wij in ons magazijn. Om het inleveren van de pallets extra te belonen ontvang je nu 250 extra PV points per pallet.

De extra PV points ontvang je alleen als de pallets bij ons magazijn worden afgeleverd. Onze collega’s controleren de pallets en vullen het palletretourformulier in, daarna worden de extra punten bijgeschreven op je account. Heb je meer dan 20 pallets om in te leveren? Dan kun je online een afspraak maken om ze op te laten halen. Klik hier om naar het online formulier te gaan.

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...