Kapotte zonnepanelen eenvoudig inleveren bij de milieustraat

Sinds kort is het mogelijk om kapotte of oude zonnepanelen in te leveren bij de milieustraat van de gemeente waar je woont. Wecycle is hiervoor een samenwerking aangegaan met PV Cycle. Tot een aantal van 20 zonnepanelen kun je gratis aanbieden, boven dit aantal moet er een afspraak gemaakt worden met PV Cycle.


PV Cycle zorgt voor de inzameling, transport en inzameling van zonnepanelen, omvormers en batterijen. Dit doet deze organisatie op wereldwijde schaal. Wecycle zorgt voor de inzameling en recycling van e-waste, dit zijn alle afgedankte apparaten met een stekker of (oplaadbare) batterij. Ook tl-buizen, spaar- en ledlampen worden ingezameld door Wecycle.

Alle afgedankte zonnepanelen worden door Wecycle opgehaald bij de milieustraten en opgeslagen in speciale inzamelboxen van PV Cycle. Ook ESTG is aangesloten bij PV Cycle, wij voldoen aan de wettelijke verplichtingen die gelden binnen Europa op het gebied van afvalbeheer.

Wecycle werkt samen met 75% van alle gemeenten in Nederland. Klik hier om te kijken of jouw gemeente er tussen staat.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...