SMA Sunny Boy 3.0–5.0 nu met 5 jaar extra garantie en €40,- cashback

SMA maakt het kiezen voor de Sunny Boy 3.0-5.0 wel heel aantrekkelijk. Tijdens de actieperiode van 1 juli tot 31 december 2018 profiteer je van een gratis garantieverlenging van 5 jaar en van €40,- cashback! De omvormer Sunny Boy 3.0–5.0 met SMA Smart Connected is een compleet pakket dat zorgt voor optimale tevredenheid. Het 16 kg lichte toestel is in een handomdraai te installeren en kan eenvoudig via een smartphone of tablet in bedrijf worden gesteld. Dankzij automatische updates voor de omvormer is de meest actuele versie altijd gegarandeerd.

Gratis garantieverlenging van 5 jaar
Koop je tijdens de actieperiode (1 juli tot 31 december 2018) een Sunny Boy 3.0–5.0  dan ontvangt je klant bovenop de fabrieksgarantie van 5 jaar, een garantieverlenging van 5 jaar gratis! Met de garantieverlenging SMA ACTIVE profiteert je klant zo van 10 jaar garantie op hun nieuwe omvormer. De enige voorwaarde hiervoor is dat de registratie van een actie-omvormer in Sunny Portal gebeurt gedurende de genoemde actieperiode.

40 euro cashback
Als installateur profiteer je van €40,- cashback als je kiest voor de Sunny Boy 3.0–5.0. Dit geldt op alle Sunny Boy 3.0-5.0 die je koopt tijdens de actieperiode. Je hoeft je alleen maar online te registeren op de SMA-website om je aan te melden van deze cashback actie. Belangrijk is wel dat je de aankoopfactuur en het serienummer mee kunt sturen met het aanvraagformulier. Na controle wordt het bedrag op het opgegeven bankrekeningnummer betaald.

Zo gemakkelijk werkt het:

  • Actie-omvormers kun je herkennen aan de actiestickers op de verpakking
  • Installeer de actie-omvormer en registreert de installatie tussen 1 juli en 31 december 2018 in het SMA Online-portaal op www.sunnyportal.com.
  • Klantenvoordeel 5+5 • Maximale investeringszekerheid dankzij een garantie van 10 jaar
  • Uitbreiding van de SMA fabrieksgarantie met 5 jaar SMA garantieverlenging ACTIVE.
  • Met SUNNY PORTAL hebben je klanten altijd een overzicht van de opbrengst van hun installatie.

 

Actievoorwaarden

  • De aanbieding geldt uitsluitend voor de omvormers SB3.0-1AV-40, SB3.6-1AV-40, SB4.0-1AV-40, SB5.0-1AV-40, die zijn voorzien van de actiesticker en binnen de actieperiode zijn geïnstalleerd en geregistreerd.
  • De serienummers van de actie-omvormers zijn opgeslagen bij SMA.
  • Overdracht naar niet-gemarkeerde toestellen is niet mogelijk.
  • Serienummers van omvormers die niet bij SMA zijn opgeslagen, zijn uitgesloten van de promotieactie.
  • De gedetailleerde deelnamevoorwaarden zijn te vinden op www.sma-benelux.com/summer-promotion
Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...