Help het mkb verduurzamen: deel je kennis over zonne-energie

Uit een onderzoek naar ‘Verduurzaming van het energieverbruik in het mkb' van Kantar TNS (red. TNS NIPO) komt naar voren dat ruim de helft van de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf geïnteresseerd is in verduurzaming van het energiegebruik. Investeren in zonne-energie wordt door ondernemers echt gezien als oplossing om te verduurzamen, maar de kennis over de toepassing hiervan is laag ten opzichte van de spontane bekendheid van zonne-energie.

Rem op verduurzamen door gebrek aan kennis

Kantar TNS heeft in opdracht van Essent een online-onderzoek uitgevoerd onder 869 mkb-bedrijven in Nederland om meer te weten te komen over hoe zij aankijken tegen duurzaamheid en oplossingen om te verduurzamen. Gebrek aan kennis en financiële middelen zijn de hoofdredenen waarom het midden- en kleinbedrijf (mkb) in Nederland nog niet verder verduurzaamt. Ze missen vaak de inhoudelijke kennis over de subsidies die er zijn. Zonde, want de subsidiepotjes van de overheid zijn goed gevuld! In de SDE+ stimuleringsregeling pot staat voor dit jaar ook weer 12 miljard euro gereserveerd.

Grijp de kans om de ondernemers van het mkb te helpen verduurzamen en deel je kennis over zonne-energie!

Een uitgebreide samenvatting van het onderzoek vind je op Solar Magazine.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...