Nu te bestellen bij ESTG: Hanwha Q CELLS zonnepanelen

Aan het assortiment zonnepanelen zijn de bijzonder goed presterende zonnepanelen van Hanwha Q CELLS toegevoegd. Hanwha Q CELLS biedt een uitgebreid productenportfolio - van zonnepanelen en cellen tot complete systemen voor particuliere, industriële en commerciële dakinstallaties. De producten van Hanwha Q CELLS worden ontwikkeld en zorgvuldig getest op het hoofdkantoor in Duitsland. Als de producten aan alle eisen voldoen worden ze in productie genomen in alle internationale productielocaties en wereldwijd gedistribueerd. Hanwha Q CELLS focust op het leveren van een continue hoge kwaliteit van haar producten om optimale prestaties te kunnen waarborgen.

Nieuwe generatie Q. ANTUM celconcept
Het Q.ANTUM celconcept is een technologie die door Hanwha Q CELLS zelf ontwikkeld is. Dit revolutionaire concept heeft Q CELLS gecombineerd met state- of- the- art circuits, halfcellen en een zes- rail- ontwerp, Q. ANTUM DUO technology is de naam van dit nieuwe celconcept. Het resultaat van de Q. ANTUM DUO technology is een paneel dat zorgt voor een hogere opbrengst gedurende het hele jaar, doordat het lichtinval geoptimaliseerd wordt. Hierdoor worden de prestaties van het paneel verbetert bij hoge of juist lage temperaturen, maar ook bij schaduwval en bewolking. In 2017 heeft Q CELLS de Intersolar Award gewonnen voor deze technologie.

Gratis verzending
Kennismaken met de innovatieve Hanwha Q CELLS zonnepanelen? Tot 13 mei krijg je een gratis verzending cadeau t.w.v. €71,- bij de afname van een pallet (32 stuks) Q CELLS. Voer de kortingscode 'Q-PALLET ' in wanneer je gaat afrekenen en de korting van €71,- wordt automatisch verrekend bij je bestelling. Vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze adviseurs via sales@estg.nl of bel +31 (0)85 273 65 75.

Direct bestellen, klik hier.

Bekijk de productvideo voor een uitgebreide uitleg van de werking de Q.ANTUM DUO technology.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...