Nieuw in ons assortiment: omvormers, smartloggers en optimizers van Huawei

Huawei omvormers, smartloggers en optimizers bestel je vanaf vandaag bij ESTG! Huawei is de grootste driefase omvormer producent te wereld. De Huawei omvormers presteren aan de bovenkant van de markt en staan bekend om hun hoge rendement tegen een scherpe prijs.

De kennis en ervaring die Huawai heeft opgebouwd op het gebied van communicatie, bekend van het ontwikkelen en produceren van smartphones, passen zij ook toe in hun energie- oplossing. Huawei biedt uitgebreide mogelijkheden voor monitoring aan. Door middel van de Smartlogger kunnen de prestaties van het zonne- energie systeem worden gemonitord.

 

Huawei Smartlogger Huawei Smartlogger

De omvormers van Huawei zijn zeer goed uit de Photon test gekomen. Daarnaast voldoen ze aan de CE- laagspanningsrichtlijn en de Richtlijn voor elektromagnetische compatibiliteit. Ook beschikken de omvormers over de Italiaanse Enel-GUIDA- en CEI -0-21- certificering.

Bekijk de productvideo van de Huawei SUN2000L omvormers:

Bekijk het aanbod.

 

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...