ESTG voor 3e jaar op rij TOP PV SUPPLIER

Het onafhankelijke onderzoeksbureau EuPD Research Sustainable Management heeft ESTG BV, voor het 3e jaar op rij, het Premium Seal Top PV SUPPLIER in de categorie "Groothandel" toegekent.

De global PV-InstallerMonitor is een onderzoek wat jaarlijks wordt uitgevoerd onder installateurs, betreffende klantrelatie, klanttevredenheid en distributie van modules en inverters. De groothandels die hoog scoren en zich onderscheiden mogen het certificaat en de Top-PV supplier Seal voeren en behoren tot de leiders van de industrie.


‘Een geweldige prestatie’ aldus Klaas Galama, eigenaar van ESTG. We behoren op het gebied van klanttevredenheid en klantloyaliteit tot de best beoordeelde fotovoltaïsche bedrijven in de Benelux. En het EuPD Research instituut is dan ook verheugd om ESTG BV voor het 3e jaar op rij te vereren met deze belangrijke Seal.

Op de toekomst voorbereid
De status van "Top PV SUPPLIER " bevestigt onze overtuiging dat focus op onze corebusiness online distributie, warehousemanagement, logistiek en fulfilment en de hoge servicestandaarden en beschikbaarheid gewaardeerd wordt door onze klanten. Die waardering en het vertrouwen maakt het mogelijk dat we zo succesvol kunnen groeien in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italie.

Ons motto is SYNERGIE, sterk door ketensamenwerking tussen u, onze leveranciers en ESTG BV.

Extra voordelig inkopen?

Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...