Bekijk hier de aftermovie van het Synergy Event 2018

Bekijk hier de aftermovie van het Synergy Event 2018

Op 16 maart vond de 2e editie plaats van het Synergy Event. Het was een zeer geslaagde dag waarbij ruim 12 leveranciers van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslagsystemen hun expertise deelden met onze bezoekers. Kijk hier voor de aftermovie van het Synergy Event 2018!

Lees verder

Nu te bestellen bij ESTG: Hanwha Q CELLS zonnepanelen

Nu te bestellen bij ESTG: Hanwha Q CELLS zonnepanelen

Aan het assortiment zonnepanelen zijn de bijzonder goed presterende zonnepanelen van Hanwha Q CELLS toegevoegd. Hanwha Q CELLS biedt een uitgebreid productenportfolio - van zonnepanelen en cellen tot complete systemen voor particuliere, industriële en commerciële dakinstallaties. De producten van Hanwha Q CELLS worden ontwikkeld en zorgvuldig getest op het hoofdkantoor in Duitsland. Als de producten aan alle eisen voldoen worden ze in productie genomen in alle internationale productielocaties en wereldwijd gedistribueerd. Hanwha Q CELLS focust op het leveren van een continue hoge kwaliteit van haar producten om optimale prestaties te kunnen waarborgen.

Lees verder

Training SMA - dinsdag 24 april a.s.

Training SMA - dinsdag 24 april a.s.

ESTG organiseert regelmatig product- en salestrainingen over onze merken en producten. Deze trainingen worden gegeven door trainers van onze leveranciers en zijn bedoeld voor installateurs van zonnesystemen (u hoeft geen klant bij ons te zijn). Blijf op de hoogte van de laatste productontwikkelingen en leer hoe u de omzet van producten verhoogt. De trainingen worden geheel kosteloos door ons aangeboden. Onze eerstvolgende training is de training van SMA m.b.t. het commerciële segment op dinsdag 24 april a.s.

Lees verder

ESTG in Top 250 Nederlandse Groeibedrijven 2018

ESTG in Top 250 Nederlandse Groeibedrijven 2018

Afgelopen 28 maart is de lijst met de Top 250 Groeibedrijven van Nederland gepresenteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam School of Management – Erasmus University (RSM) en nlgroeit. ESTG heeft ook een plek veroverd in deze lijst! Klaas Galama, CEO en oprichter van ESTG is mega trots op deze prestatie. ‘Wij mogen trots zijn dat wij in deze lijst met alle grote voorbeelden staan. Nu nog op respectabele afstand, maar we hebben de ambitie om deze de komende jaren in te lopen’.

Lees verder

Bestel ClickFit EVO en ontvang een Esdec koelbox!

Bestel ClickFit EVO en ontvang een Esdec koelbox!

 

Laat de zon maar komen!

Nu bij ESTG: Gratis ESDEC koelbox bij besteding van minimaal € 200,- aan ClickFit EVO.

Deze actie geldt voor aankopen binnen de periode 16 maart t/m 15 april. Op clickfit-evo.nl kun je de factuur uploaden en zo de koelbox aanvragen.