0

Easy Roof in-dak montage systeem voor zonnepanelen

IRFTS Easy Roof

Nieuw in het assortiment en per direct verkrijgbaar bij ESTG: het Easy Roof in-dak systeem. Easy Roof is een product van het Franse bedrijf IRFTS wat gespecialiseerd is in montage systemen voor PV installaties. In vergelijking met andere in-dak systemen is Easy Roof gemakkelijk te installeren met minder componenten.

 

Lees verder

Offerte voorbereiden?

Vanaf heden sla je eenvoudig bestellingen op, zodat je ze op een later moment weer kan inladen in de winkelwagen. Ideaal bij het maken van offertes en bij het voorbereiden van projecten. Bekijk de uitleg hieronder om te zien hoe het werkt:

 

Lees verder

ClickFit Evo: universeel en snel

ClickFit Evo: universeel en snel

Afgelopen week introduceerde Esdec haar nieuwe revolutionaire schuindaksysteem op de Solar Solutions. Als het aan Esdec ligt wordt ClickFit EVO dé nieuwe standaard op het gebied van solar montage op pannendaken. Dit betekend sneller, efficiënter en slimmer installeren met slechts  vier componenten!

 

Lees verder

Succesvolle eerste editie van ESTG Synergie Event

Afgelopen vrijdag was het zover, de eerste editie van het ESTG Synergie Event. We kijken terug op een zeer geslaagde dag met een groot aantal bezoekers, inspirerende presentaties, succesvolle productdemonstraties en veel positieve reacties. Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning. De LandRover Off Road Experience  en een tripje in de RIB boot (300 pk!) bleken namelijk een schot in de roos!

 

Lees verder

Programma Synergie Event

Op vrijdag 10 maart organiseert ESTG een Synergie Event. Op dit event presenteren toonaangevende leveranciers de nieuwste productontwikkelingen. Ook komen onderwerpen als SDE en EIA aftrekregeling uitgebreid aan bod deze dag.

 

Neem je klant of relatie mee!
De middag staat geheel in het teken van Synergie! We juichen het daarom toe als je relaties of (potentiële) klanten meeneemt. Het is dé ideale gelegenheid om ze te inspireren, enthousiasmeren en over de streep te trekken. Onze leveranciers staan je graag bij om je te voorzien van de laatste informatie en adviezen. Laten we er samen een succes van maken!

 

Deelname is gratis, KLIK HIER om je aan te melden.

 

Hieronder alvast een overzicht van de presentaties die je kan verwachten:
Lees verder

ESTG wederom uitgeroepen tot TOP PV-Supplier!

eupd_research_siegel_groothandel_nederland_rgbNet als afgelopen jaar is ESTG dit jaar weer benoemd tot TOP PV-Supplier in de categorie ‘PV-Groothandel’. Installateurs waarderen ESTG bovengemiddeld hoog op aspecten als klanttevredenheid, beschikbaarheid, grootte van het assortiment en levertijden. Dit blijkt uit de resultaten van het Global PV Installer monitor 2016/2017, uitgevoerd door EuPD Research.

 

Lees verder

ESTG Synergie Event op 10 maart!

Op vrijdag 10 maart organiseert ESTG een Synergie Event voor installateurs. Voor dit unieke event nodigen wij onze installateurs uit voor een onvergetelijke middag op evenementenlocatie Watergoed! Deelname is gratis dus schrijf je vandaag nog in...

 

Lees verder

Beveilig data, ook van de omvormer!

In 2016 zijn enkele zeer grote hacks in het nieuws geweest waarbij wachtwoorden van honderden miljoenen mensen op straat kwamen te liggen. Ondanks deze gebeurtenissen zijn Nederlanders niet snel geneigd hun wachtwoordbeleid aan te passen, dit blijkt onder meer uit onderzoek van Technologie website Tweakers. Dit is een zorgelijke ontwikkeling in het tijdperk van ‘the internet of things’ waarbij steeds meer apparaten met elkaar communiceren. Ook voor de PV-sector…

 

Lees verder

Flexibele systeemoptimalisatie met Tigo en SMA

Flexibele systeemoptimalisatie met Tigo en SMA

Projecten met complexe daken of een gedeeltelijke beschaduwing? Met het Tigo TS4 Platform is het nu nog gemakkelijker om nieuwe of bestaande pv-systemen te optimaliseren voor een betere energieopbrengst. In dit artikel lees je meer over de flexibele oplossing van SMA in combinatie met Tigo TS4.

 

Lees verder

Autarco systemen met kWh-garantie verkrijgbaar bij ESTG

Autarco systemen met kWh-garantie verkrijgbaar bij ESTG

Het verhaal van Autarco een Nederlandse game-changer in de zonne-energiemarkt

Veruit de meeste zonne-energiesystemen zijn nu nog opgebouwd uit merk A, merk B, merk C, enzovoorts. Autarco is het eerste merk ter wereld dat alle benodigde componenten aanbiedt onder één merknaam. Zo kunnen complete Autarco systemen verkocht worden waarbij alle onderdelen vanaf de tekentafel op elkaar zijn afgestemd. Een mismatch tussen componenten wordt zo voorkomen. Bovendien biedt een compleet systeem belangrijke andere voordelen:

 

Lees verder

SMA omvormers verkrijgbaar bij ESTG

SMA omvormers verkrijgbaar bij ESTG

 

Met het Duitse topmerk SMA hebben we een serie betrouwbare producten toegevoegd aan ons assortiment omvormers. De Sunny Boy en de Sunny Tripower omvormers van SMA bieden een oplossing voor ieder residentieel of commercieel PV-project. De omvormers en toebehoren kunnen besteld worden vanaf medio week 47.

 

Lees verder

IEA: wereldwijd 30.000 nieuwe zonnepanelen per uur

MTrenew2016Afgelopen dinsdag heeft het Internationaal Energieagentschap (IEA) het Medium-Term Renewable Energy Market Report 2016 gepubliceerd. Dit rapport geeft een voorspelling van ontwikkelingen in de hernieuwbare energiesector voor de komende vijf jaar. Dankzij lagere kosten en stimulerende maatregelen neemt de productie van duurzame energie in de periode tot en met 2021 met 13 procent meer toe dan eerder gedacht.
 
Lees verder

ESTG voor derde jaar op rij FD Gazelle!

ESTG voor derde jaar op rij FD Gazelle!

 
Het Financieel dagblad heeft ESTG uitgeroepen tot ‘FD Gazelle 2016’ en daarom behoren we wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn bijzonder trots op deze erkenning en het geeft aan dat we op een gezonde manier doorgroeien!
 
Lees verder

SolarEdge HD-Wave Technologie

HD WaveAfgelopen juni heeft SolarEdge een Intersolar Award gewonnen met de nieuwe generatie HD-Wave omvormers. De introductie van de innovatieve HD-Wave technologie moet zorgen voor een mijlpaal in de solar-omvormer technologie net zoals dat gebeurd is bij de transitie van traditionele beeldbuis naar de flatscreen-televisie. Dankzij geavanceerde digitale processen bevatten de omvormers maar liefst 16 x minder magnetische componenten en 2,5 x minder koelelementen. Daarbij is het rendement verhoogd van 97,5% naar 99%.
Lees verder

Yingli meldt positieve cijfers voor Q1 2016

Yingli Green Energy heeft de voorlopige financiële resultaten voor Yingli-Logohet eerste kwartaal 2016 bekend gemaakt. Op basis van de voorlopige gegevens schat het bedrijf een positief resultaat voor het eerst sinds Q3 2011 met een geschatte nettomarge van 2,5% naar 4,5%.

 

 

Lees verder

Introductieactie ClickFit Dakhaak Multi

ClickFit FlatFix LogoklDe Dakhaak Multi is dé universele dakhaak, minimaliseert de kans op het breken van de dakpan en is geschikt voor ieder pannendak. De Dakhaak Multi is een aanvulling op het reeds bestaande assortiment dakhaken en speelt in op de aanhoudende vraag uit de markt. De Dakhaak Multi is aan de bovenzijde in breedte verstelbaar en heeft een bereik van 30-63mm. Dat maakt de haak geschikt voor iedere dakpan-daklat combinatie en zorgt er voor dat u altijd de juiste dakhaak bij de hand heeft. De Dakhaak Multi is nu extra scherp geprijsd!

 

Lees verder

ESTG benoemd tot Top PV supplier 2016

EUPD_Research_Siegel_Groothandel_NLOnderzoeksbureau EuPD Research heeft ESTG beloond met de ‘Top PV Supplier’ award. Hiermee behoort ESTG tot de Top-3 van beste Nederlandse PV groothandelaren. De award is toegekend op basis van een uitgebreid onderzoek onder installateurs die gevraagd zijn naar klanttevredenheid, klantloyaliteit, beschikbaarheid en grootte van het assortiment en levertijden.

 

Lees verder

GSE In-dak montagesysteem voor zonnepanelen

GSE logoGSE in-dak systeem

Met GSE In-roof heeft ESTG een innovatief in-dak montagesysteem toegevoegd aan het assortiment. Het systeem is ontwikkeld door het Franse bedrijf GSE Intégration. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van Group Solution Energie en heeft naast het GSE In-roof system een aantal andere innovatieve systemen bedacht: GSE Ground System, GSE Sunshade en GSE Air’System.

 

Lees verder

Extra SolarEdge trainingen ingepland

SolarEdge trainingVanwege de grote belangstelling in SolarEdge hebben we extra trainingen ingepland:

  • Basic Training - woensdag 11 mei
  • Advanced Training - donderdag 23 juni

 

Beide trainingen vinden plaats in Valburg, gelegen nabij Nijmegen. Aanvullend info volgt na inschrijving. Lees verder en kom meer te weten over de inhoud van deze trainingen.

Lees verder

ESTG neemt groothandelsactiviteiten SV Solar over

Per 1 februari heeft ESTG B.V. de groothandelsactiviteiten van SV Solar overgenomen.ESTG

Klaas Galama, eigenaar van ESTG BV: “De overname van SV Solar past in onze groeistrategie.” Groei, schaalvergroting en automatisering stelt ESTG in staat haar klanten nog beter te bedienen met betrekking tot beschikbaarheid en een competitieve prijsstelling. Naast de eerder genoemde voordelen neemt ook het aantal kwalitatieve merken toe zoals: LG, SolarWorld, BenQ en Fronius.

Lees verder

Wat gebeurd er als iemand op een zonnepaneel gaat staan?

Alhoewel diverse partijen al regelmatig schade hebben geconstateerd in het werkveld, zijn er nog steeds mensen die betwijfelen of het lopen en staan op zonnepanelen schade veroorzaakt. Een veel gestelde vraag hierbij is: als panelen voldoen aan de 5400 Pa mechanische belasting test, waarbij 890 kg. gelijkmatig wordt verdeeld over een standaard module (1.65 m x 1 m), waarom kunnen mijn medewerkers of klanten van onder de 100 kg. dan niet op een zonnepaneel gaan staan?

Beeld van een EL-test waarbij een persoon op het zonnepaneel staat. (bron: PV guider) Beeld van een elektroluminescentie test (EL test) waarbij een persoon op het zonnepaneel gaat staan. (bron: PV Guider)

Lees verder

De potentie van de N-type silicium celtechnologie

Het best gelezen artikel van 2015 op de website van PV-Tech is de gastblog van Joris Libal van ISC Kostanz: ‘N-type silicon solar cell technology : ready for take off?’ . Dit artikel geeft interessante  informatie over de voor- en nadelen van de diverse P- en N-type cel technologieën. Tevens verwacht Libal dat het slechts een kwestie van tijd is voordat N-type de markt gaat veroveren…

Voor degenen die het artikel nog niet gelezen hebben: klik hier voor het volledige artikel.

Relative Market share casted and mono c-Si. Bron: http://www.itrpv.net Relative Market share casted and mono c-Si. Bron: http://www.itrpv.net

Kerstactie Omnik

Omnik actieKoop nog dit jaar 10 Omnik-omvormers en ontvang (voor elke 10 omvormers) één gratis Omniksol-1.0k-TL-M of Omniksol-1.5k-TL-M omvormer.

Lees verder

Solarfield Panelen nu in voorraad!

De Solarfield zonnepanelen met de beste prijs-/ kwaliteit verhouding zijn nu op voorraad bij Solarfield Logo
ESTG!

Te verkrijgen in 260 poly en 260 poly black. Ga naar de shop.

Beperkte openingstijd ESTG op vrijdag 20 november

In verband met een bedrijfsuitje zijn wij VRIJDAG  20 NOVEMBER vanaf 12.00 uur GESLOTEN. Vrijdag na 12.00 uur kunnen er géén bestellingen in het magazijn afgehaald worden. Maandag 23 november zullen géén leveringen worden bezorgd.

Monocrystalline vs Polycrystalline Solar Panels

When choosing the most appropriate solar PV panel for your project, consumers are faced with many choices on the quality and cost spectrum. In many markets, not just solar, consumers seek the best-possible combination of high-quality at a competitive price… Lees verder

Fabel: Micro-omvormers hebben alleen nut in de schaduw

Het is algemeen bekend dat micro-omvormers in schaduwrijke omgevingen beter werken dan de centrale en string-omvormersystemen. Micro-omvormers zorgen voor de optimale stroomproductie in elke individuele module en daardoor ook in het gehele systeem. Als één module in de schaduw ligt, heeft dat alleen effect op die ene module. Bij centrale en string-omvormers heeft schaduw op één module gevolgen voor alle modules in het systeem. Lees verder

And the winner is...

The Drone tombola of our partner Enphase Energy at the Solar Solutions was a great success. By submitting a completed 'boarding pass' at the booth of ESTG, visitors could win a Drone. Lees verder

Winnaar Drone actie Solar Solutions

De Drone actie van onze partner Enphase Energy tijdens de Solar Solutions was een groot succes. Door het inleveren van een ingevulde ′boarding pass′ bij de stand van ESTG konden bezoekers een Drone winnen. Lees verder

FlatFix Fusion also available in black!

FlatFix Fusion Black, the revolutionary and lightweight system for mounting solar panels on flat roofs is now also available in black. Because of the flexibility of the system It is the ideal solution for every flat roof, because the system is very flexible. Lees verder

FlatFix Fusion nu ook verkrijgbaar in Black

FlatFix Fusion Black,  het revolutionaire en lichtgewicht systeem voor de montage van zonnepanelen op platte daken is nu ook verkrijgbaar in zwart. Het is de ideale oplossing voor ieder plat dak, doordat het systeem bijzonder flexibel is. Lees verder

Status update: EU Solar Anti-Dumping & Anti-Subsidy

In response to the most recent developments in the EU anti-dumping and anti-subsidy investigations regarding solar panels and cells originating in or dispatched from China that are of relevance to the SETI Alliance supporters, the EU Commission may initiate anti-circumvention investigations covering solar products from Malaysia and Taiwan. 

Lees verder

Resultaten tevredenheidsonderzoek ESTG

ESTG heeft recentelijk een tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren onder haar klanten. De mening van de klant staat centraal bij ESTG en levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening. Benieuwd naar de antwoorden?

Lees verder

Ontduikingen heffingen door Chinese solarproducenten harder aanpakken

ESTG is blij dat de Douane en FIOD de handen ineen steken om ontduiking van de MIP (Minimum Importprijs) tegen te gaan. Ontduiking van de MIP door importeurs moet hard aangepakt worden, zodat er weer een gelijk speelveld kan ontstaan tussen handelaren. Klaas Galama Eigenaar van ESTG laat in het artikel van FD Energie Pro zijn visie los op de Minimum Importprijs.

Lees verder

Wat zijn de voordelen van geïntegreerde PV-modules?

Producenten van PV optimizers en micro-omvormers slaan de handen ineen met producenten van PV-modules om meer geïntegreerde oplossingen aan te bieden voor de PV Solar markt. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen geïntegreerde en niet geïntegreerde PV-modules en wat zijn de voordelen voor de PV Solar markt?

Lees verder

Micro-omvormers vs. Optimizers: welke kiest u?

Sinds de introductie in de PV Solar Market, hebben Micro-omvormers en PV Optimizers bewezen dat zij installateurs en huiseigenaren voorzien van tal van voordelen die een traditionele String of centrale omvormer niet biedt. Voordat u besluit tot aankoop van een micro of optimizer systeem, zetten wij de voordelen van beide technologieën voor u op een rij.  Lees verder

Van der Valk Solar Systems en ESTG slaan handen ineen

Van der Valk Solar Systems en ESTG werken met ingang van januari 2015 samen. Beide partijen zijn toonaangevend: Van der Valk Solar Systems als ontwikkelaar en producent van solar montagesystemen en ESTG als online distributeur van zon PV-systemen. ESTG en Van der Valk Solar Systems hechten veel waarde aan snelle en tijdige leveringen onder het motto: afspraak is afspraak. Lees verder

Extra voordelig inkopen?Bekijk onze speciale aanbiedingen! OP = OP

Bekijk aanbiedingen

Contact
Industrieweg Oost 1a
6662 NE Elst (Gld) +31(0)85 273 65 75 info@estg.nl
Nieuwsbrief

Wekelijks onze acties ontvangen?

© 2017 European Solar Technology Group. Designed by Sumedia

Moment...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...