Log in om punten te verdienen.

Montagematerialen

Om zonnepanelen goed op een dak te bevestigen, zijn speciale montagematerialen voor zonnepanelen nodig. Hier heeft u ruimte keuze uit montagemateriaal voor zonnepanelen. Aansprekende leveranciers als Esdec, Van der Valk en GSE hebben speciale systemen ontwikkeld om zonnepanelen stevig en veilig op daken te bevestigen en de montage van zonnepanelen eenvoudig te maken. Diverse fabrikanten bieden slimme zonnepanelen bevestigingssystemen die het monteren van zonnepanelen eenvoudig maken.

 

Bevestigingsmaterialen voor platte én schuine daken

De meeste daken zijn niet op het dragen van zonnepanelen ontworpen. Dat vraagt om creativiteit bij de montage van zonnepanelen op het dak. Ook speciale zonnepanelen bevestigingssystemen bieden uitkomst. Dankzij speciale beugels, frames, klemmen, montagerails en voeten is zonnepanelen bevestigen op vrijwel elk dak mogelijk. Op platte daken en op schuine daken over de dakpannen heen. Ook voor indaksystemen vindt u hier al het benodigde montagemateriaal.

 

Zonnepanelen frame

Frames behoren tot de meest gebruikte bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen. Bij onze zonnepanelen frames vindt u alles dat u nodig heeft om frames voor zonnepanelen op het dak te bevestigen en ook deflectoren en waterafvoer.

Artikelen 1 tot 16 van 691 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 691 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
Van hoog naar laag sorteren